19 kesäkuuta 2012

Keskeneräisiä projekteja

Kevät ja kesä ja valo saa puuhasteluinnon käynnistymään, ja yhtäkkiä tulella on sata ja yksi epämääräistä projektia ja tietysti kaikki sellaisia että ne pitäisi saada tehtyä jollekin tolalle ennen kuin lähtee lomareissuille. Puolet jumittaa ihan vaan siksi että ne pitäis tehdä pihalla ja aina on kylmää tai sataa tai molempia yhtä aikaa. Ja tietysti työtkin vielä pari päivää haittaa harrastuksia.

Kukat. Puolet taimista on vielä istuttamatta. Kasvimaalla vielä pari penkkiä ilman mitään kylvettynä tai istutettuna. Rikkaruohot rehottaa ja kastelusysteemi pitäis viritellä kasvariin. Jos sit juhannuksena...

 


Alpakkavillapusero, silmukkalangasta. Se jopa valmistui. Melkein. Pitäis vielä päätellä... Tylsän harmaa mut tuon on lähinnä tarkoitus lämmittää eikä edustaa.






Uusi allas pitäis sisustaa ja laittaa ässehtimään. Se on edennyt vasta sen verran että olen askarrellut vähän 3D-taustaa (hieman kokeellisin materiaalein, jännityksellä jäämme seuraamaan 
a) pysyykö se kasassa viikkoa pidempään ja 
b) pysyykö sen vaikutuspiirissä mikään vesieliö elävänä...) 
Seuloin myös keittiösiivilän läpi säkillisen mustaa hiekkaa. Pitäis pestäkin se ennen tuonne pohjalle levitystä (jahka nyt ensin arpoo mitä karkeusastetta tuonne edes aikoo tunkea...)

Tapaninmyrsky talvella pisti lintujen pihahäkin kasvihuonesuojakopin päreiksi ja nyt on työn alla uusi tukevampi sateen- ja tuulensuoja. Kun vaan olis satamatta että se etenisi vähän rivakammin. Hommaa ei varsinaisesti helpota myöskään kertautuvasti kierot ja vinksottavat lisäykset ja lisäyksenlisäykset rakenteissa. Tuolla vielä alkais olla jo vähän hoppu jos meinaa tirpat saada pihalle ennen reissua, pitäis kuitenkin edes muutama päivä olla alussa paikalla katsomassa että ne sinne kunnolla asettuu ennen kuin jäävät lomahoitajan kontolle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti