06 maaliskuuta 2013

Lintutilannepäivitys

Haaviskelin "ylimääräiset" kakarat taas pikkuhäkkiin, yhdelle tytölle tuli tilaus ja on tuosta helpompi valikoida mieleinen ja pyydystää lähtijä. Mustarenkainen tyttö on nyt sitten uudessa kodissa. 

"Punainen" tyttö on pari päivää aristellut levossa toista jalkaansa, mitään vauriota siinä ei kuitenkaan näy ja käyttää kyllä jalkaa tarvittaessa, eli lienee vaan reväyttänyt jonkun lihaksen ja pitäisi levossa parantua pian...

 

Samalla haavinnalla otin sinisen harlekiinitytön pikkuhäkkiin vähän tehovitaminikuurille, on tiputtanut viimein ne harmaat poikashöyhenet päästä vaan ei ole kasvattanut uusia tilalle. Seuraksi sai yhden herroista, joka oli myös kehittänyt jotain kapia leuan alle. Saivat molemmat varoiksi ivermektiinitipan kainaloon jos on jotain punkkia osallisena. 

 
Ringo on lopettanut laulamisen, vähän sulkasatoilee ja vissiin aloitti kesätauon vähän etuajassa.


Peipot ovat jostain syystä ihan kauhuissaan ja pölisevät ympäriinsä kun Herra Huu lentää häkissä. Ovat vissiin Pulun kanssa tottuneet että pulut ei häkin yläkerroksissa liiku ja tuommoinen lepattelija on kovin omituinen otus.

Muuten huupuluosasto harrastaa antaumuksella keinoauringonpalvontaa silloin kun lampun niille virittelee, satunnaisesti vielä Usvakin liittyy seuraan, liekö lihaksia jumittuu yhdellä jalalla tasapainoillessa.

Eteiskäytävän kiihdytyskaistalla välillä vähän hirvittää ettei tule peiposta otsaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti