31 elokuuta 2013

Tirpat sisään

Luvassa sateisempaa keliä ja yöllä aika alhaalla käy jo mittari. Tipusten siis aika taas siirtyä sisätiloihin. Seeprikset sai ulkoilla pari päivää muita pidempään, ne ei ihan pienestä viileydestä ole moksiskaan. 

Lentohäkki on kyllä jo puunattu ja sisusteltu uudestaan talvikautta varten, mutta odottelee vielä postipakettia että saisi etureunan verkkopalan korvattua siistimmillä ritilöillä.  Siivekkäät siis joutuu taas tyytymään toistaiseksi pikkuhäkkiin majoituksessa vaan sopuisasti siinä näyttävät oleskelevan. 
Ainakin harlekiinit oli jo varsin helpottuneen näköisiä päästessään taas lämpimämpään ilmastoon. Yksi harrikkapojista teloi mystisesti nokantyveään pihalla heti kesän alussa vaan ei näyttänyt elämää haittaavan ja hiljalleen siitä paranee.


2 kommenttia:

  1. Wau, kiva "värisuora". Mä en tiennytkään, että noita peippoja on noin kauniin harmaanoranssin värisiä. Onko nää nyt niitä poikasia mitä seurattiin ja taisivat jäädä kotiin?

    Kyllä sun tirppojen kelpaa. Paljon vaan kuvia lentohäkistä, linnuista jne. Näit on niin kiva katsella, vaikkei tulekaan kommentoitua. :)

    T:JAK

    VastaaPoista
  2. Seepriksiä on tälä hetkellä kaksi emoparia ja 8 poikasta, pari on uusissa kodeissa. Kyl noista lopuistakin vielä 2-4 joutaisi muualle, mut mahtuu ne täälläkin asumaan jossei kellekään kelpaa. :p Suurin osa noista seeproista on tuota vaaleaa CFW-värimuunnosta, yksi emonaaras fawn ja tuo yksi koiraspoikanen normaalivärinen (harmaa). Sitten linnustossa on vielä noita harlekiinipeippoja kolmea eri värimuunnosta, timanttikyyhkypari, rilli, kanarialintu ja lokkipeippo.

    (Meinas jäädä kommentti kokonaan huomaamatta kun gmail on näemmä omavaltaisesti tuupannut blogitiedotteet johonkin eri kansioon...)

    VastaaPoista