17 elokuuta 2014

Tarkkailuluokassa

Neitikanaria on nyt viileiden tultua ollut vähän vaisu, ja eilen illalla sen verran uneliaskin että päätin katsoa sitä vähän tarkemmin. Hitusen rintalasta tuntui ja vähän vetelästi pakoili kiinniottoa, peppuhöyhenet puhtaat ja siistit, ei kuulunut tuossa vaiheessa rohinoita. Otin sen sitten sisälle tarkkailtavaksi.

Ihan hyvä päätös, kun hetken oli rauhoittunut alkoikin yskiskellä limaisen oloisena ja oli kovin väsynyt, joku häikkä hengitysteissä siis. Yö lämpölampun alla piristi kuitenkin selvästi yleisolemusta eikä enää niin paljoa rohise. Pitää nyt seurata pitääkö arkena ruveta metsästämään antibioottia vai asettuuko pelkällä lämpöhoidolla. Laitoin varalta ivermektiinitipan siiven alle jos vaikka ilmapussipunkeilla on osuutta asiaan, loishäädön nuo koko porukkaa saa kuitenkin kaiken varalta joka tapauksessa ulkoilukauden päätteeksi

Itseasiassa jo kaupassa sitä hetken katselin onko ihan kunnossa kun oli aavistuksen epäilyttävän näköinen, vaan reipastui heti kun vähän tuli liikettä häkin taakse niin arvelin jotta oli vaan päivälevolla. Voi siis olla että on jotain pientä jo kauemminkin muhinut vaan ei ole enempää vaivannut lämpimien kelien ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti