07 marraskuuta 2014

Triplaudna

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Vähän väistättelyjä käynnissä ja ravissa ja siirtymisiä. Udna taas vakaasti sitä mieltä että tokihan pohje tarkoittaa "lujempaa", vaikka tarkoitus oli väistää. Etenkin ravissa siis meinaa vaan juosta alta pois sen väistelyn sijaan, vaan saatiin sentään muutama onnistunutkin askel etenkin käynnissä. Laukassa taas vähän pitkä ja vetelä.



Aika: Torstai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: -
Aihe: Koulua

Liisan poissaollessa itsenäistä pyöriskelyä perusaskeleissa volttaillen ja vähän niiden väistöjen harjoitteluakin, laukassa siirtymistestailuja.



Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: -
Aihe: Koulua

Toinen itsenäinen tunti, edelleen taivuttely/väistättelyharjoitukset jatkuu. Ravityöskentelyssä poni ainakin ajoittain oikein hyvän tuntuinen ja saatiin jopa niitä raviväistöjä kohtuullisia muutama. Laukassa sitten vähän kuumahti ja koitti vähän haastaa kisaa samaan aikaan laukkaavan Katlan kanssa ja otti pari pientä pukkiloikkaisua sekaan. Tiukalla ohjalla kurissa ja nuhteessa volttaillessa meni kyllä varsin nättiä ja koottua laukkaa (tehtiin lopussa vähän kahdeksikkoakin), joskin oli koko laukkaosion vähän sen tuntuinen että "tulis vaan joku risahdus nii sais tekosyyn vähän revitellä"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti