15 helmikuuta 2015

Tiputusta

Ruska alkoi taas rohista, johan tässä monta viikkoa taas olikin oireetonta aikaa. Eikä sen valkorintaisen harrikkanaaraan äänikään kauhean siistiltä kuulosta. Joko ilmapussipunkkeja on ollut lepotilaisena (jolloin lääke ei tehoa) ja/tai joku muu(t) porukasta kantaa punkkeja oireettomana. Soitin siis lääkärille ja sovittiin jotta saan puhelinreseptinä samat tropit kuin aiemmin mutta Strongholdia sen verran reilusti että saa koko köörin tipattua pariinkin kertaan.

Paitti että apteekkin ehdittyäni siellä ei mitään reseptiä ollut. Toisen soiton jälkeen resepti saapui, mutta ilman antibioottia. En enää kolmatta kertaa jaksanut alkaa kitisemään vaan tuumin jotta mennään nyt sitten pelkällä punkkilääkkeellä ja palataan asiaan jos rohisijat ei sillä ja lämmöllä ala asettua...

Tänään sitten tippasin jo jonkun aikaa pikkuhäkissä olleet rohisijat (kalju sininen harrikka oli siellä myös lähinnä pienen vatsaoireilun vuoksi) ja haavin lentohäkistäkin kaikki kiinni ja lääkitykseen ja tuuppasin pienempään häkkiin jotta saa paremmin tarkkailtua mikä on vaikutus (ja helpommin kiinni jos on aihetta jatkotoimiin, ja lisäksi Huu ja Sancy tarvitsevat hetken asumuseron että Sancy saa taas kasvatettua höyheniä niskaansa... ). Ben alkoi naksua aika kuuluvasti lääkkeen vaikutettua pari tuntia joten pääsi sekin lämpökoppiin. Muutama muukin vähän aukoilee nokkaansa siihen malliin että tais olla ihan aiheellinen kuuri.
Ryhmä rämä lämpöhoidossa minihäkissä
Loput tarkkailussa pesityshäkissä

Loppukevennyksenä nuoriherra muutama päivä sitten raatelemassa herneenversoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti