12 huhtikuuta 2015

Kevätlutakko

Lätäkkö on nyt sulanut ihan ennätysajassa. "Joku" vaan syksyllä unohti ajoissa nostaa suodattimen varastoon ja se sanoi ensimmäisen hieman yllättäen tulleen pakkasaallon jälkeen riisimurotyyliin snap-crackle-pop.  Bauhausissa näkyi olevan yllättävän kiva lampitarvikeosasto ja tuli sieltä sitten haettua uusi tilalle, ois varmaan netistä saanut halvemmallakin kaiveltua (saati itse virittelemällä jostain saavista...) mut tuon nyt sai het odottelematta matkaan ja on siisti ja varustettu UV-käräyttimelläkin. Estänee keijuleväsamennusta joka viime kesänä oli aika paha kun vanhan suodattimen UV-putki oli jo aikansa elänyt eikä sattunut uutta vastaavaa kohdalle..
Ensi viikolla joku päivä varmaan nakkelen sinne kultikset varastosta taas kesää viettämään jahka nyt pari päivää tuo suodatin asettautuu ja vesi on kunnolla jokusen kerran kiertänyt ja hapettunut purossa.


Samaan syssyyn tuli hommattua pikkuinen aurinkokennolla toimiva pumppu, tuumasin jotta siitä saa viriteltyä tirppojen kesäkylpylään pistorasiaa tarvitsemattoman version, jos vaan valo ja tehot riittää edes osan päivää vettä kierrättämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti