16 lokakuuta 2016

Tämä tuli vähän yllättäen mutta...

Ei minulla mitenkään tarkoitus ollut noita uusia tulokkaita ihan saman tien ruveta pesittelemään. 

Mutta kun tuo komea sinisplittipoika rupesi jo karanteenivaiheessa kovasti vokottelemaan sievintä sinistä tyttöä ja ne pariinkin otteeseen kaivoivat irti pesinnänestotulpan pikkuhäkin seinällä roikuskelleen pöntön suulta (kun en sitä lootaa ollut jaksanut kokonaan irroitella)
Ja molemmat niistä on kyllä ihan tipotopkunnossa. 
Ja renkaiden perusteella ainakin naaraalla on varmasti riittävästi ikää (mikä tärkeintä onkin, senhän kroppaa muninta enemmän rassaa), eikä koiraskaan mitenkään liian kakaralta vaikuta vaikka kuluvan vuoden satoa onkin. 
Ja kun isossa porukassa vähän alkoikin näyttää että punapäinen naaras aikoi pihistää tuo äijän itselleen, enkä minä halua punapäitä omaan siniseen linjaan.
Ja seliseliseli, tässä sitä ny sitten kuitenkin ollaan, katsotaan mitä tulee vai tuleeko mitään...
 
 
Kardinaaleista on kehittymässä melkoisia huligaaneja. Olin vähän suunnitellut niille alkuperäseutujen mukaan jotain kivoja intiaanihenkisiä nimiä, mutta tällä hetkellä sopivampi vois olla Bonnie ja Clyde... 
Nojoo, onhan se ihan ymmärrettävää että uudessa kodissa pitää tutkia paikkoja, eikä ne toki mistään voi tietää ettei esim hellalla olisi ihan suotavaa pompotella.

Mutta voisi ne nyt kuitenkin olla silppuamatta atomeiksi ihan kaikkia viherkasveja sillä sekunnilla kun silmä välttää... 

Irti niistä orkideanjuurista riiviö!!

Häkissä ois kyllä ihan luvallistakin viherrehua tarjolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti