03 maaliskuuta 2017

Tuholaistorjuntaa

Lintujen jatkuva innostus kasvien raastamiseen on alkanut muodostua jo sen mittaluokan ongelmaksi, että pakko alkaa kehittää joku ratkaisu jos ylipäätään kukkia ja lintuja haluaa samassa kämpässä pitää. Niin tiiviisti ei lentoaikoina voi tipuja vahtia ettei jossain välissä aina joku rehuparka saa termiittejä kimppuunsa, eikä tuommoiselle laumalle mitkään kiellot ja kehotukset mitenkään mene perille. Jos ei vuori tule Muhammedin luo niin eipä juuri muuta vaihtoehtoa jää kuin jatkuva häkitys.

Ja kun kasvit vähemmän kaipaavat liikuntaa kuin linnut, niin häkitetään kuitenkin mielummin ne kasvit. Klaussa oli edelleen myynnissä (ja juuri sopivasti tarjouksessakin!) noita pari vuotta sitten löytyneitä kasvihyllyköitä, joten ostin olemassaolevalle toisen kaveriksi, pari alumiiniputkea ja rastasverkkoa. Pari isompaa kasvia tuohon viritykseen ei nyt enää mahdu, pitää niille kehittää joku vähän tipujen pesätarvemetsästysreiteiltä sivummassa oleva sijoituspaikka, tai julistaa menetetyiksi tapauksiksi...

  
Repikääs siitä pikkupenteleet, nih! (Noista hyllyistähän jos ottais tasot pois ja laittais kunnollisen verkon niin tuohan ois ihan sievä tipuhäkkinäkin :D )

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti