11 huhtikuuta 2017

Raitista ilmaa

Eilen etäilyn lomassa pesin pyykkiä, ja kuivausrumpu lämmitti kämppää sen verran tehokkaasti että nakkasin takaoven auki joksikin aikaa, ja kun keli oli päivällä vielä keväisen kaunis ja lämmin niin avasin samalla pihahäkin ovenkin josko joku haluaisi käydä vähän aurinkoa moikkaamassa. Herra Huu sinne  luikahtikin hetkeksi, ja jossain vaiheessa huomasin että aina uteliaat kardinaalitkin siellä näkyivät pörräävän. Kovin oli töyhdöt pystyssä ja päät kallellaan uutta reviirinlaajennusta ja villejä siivekkäitä ihmetellessä.


Vähintään yhtä hämmentynyttä väkeä oli kyllä verkon toisellakin puolella, kun ruokintavieraat yritti selvittää mitä ihmeen porukkaa tuo on. Punatulkkupari katseli jo vähän siihen malliin kyräillen olisko ylimääräiset punaiset syytä häätää reviiriltä ja pikkuvarpuset ja tiaiset tuli ihan verkolle tuijottelemaan muukalaisia.

Ulkoilijat tuli pian ihan itsekseen takaisin sisään, ja laittelin ovet taas vaan pienesti raolleen ja lopulta kiinni kun alkoi pilviä kasata. Kunnes jonkun ajan kuluttua huomasin että Herra Huu olikin livahtanut uudestaan pihalle ja yritti tiiviillä tuijotuksella viestiä ikkunan läpi jotta pihalla tuulee nyt aika kylmästi ja ois ihan kiva tulla taas sisällekin... Piti pikaisesti käydä poloinen pelastamassa lämpimään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti