30 marraskuuta 2023

Putki päällä 3/3

Siinä missä marrasputken alku oli kovin harmaa ja vetinen, mentiin viimeiset päivät hyvinkin talvisissa tunnelmissa. Viikon arkipäivät meni taas aikalailla samoilla perusreiteillä joihin riittää se reilu puolituntinen. 

Päivä 21

Päivä 22

Päivä 23

Perjantaina vähän taas kyllästytti, ja kun oli tullut hieman uutta lunta niin hengailin puolituntisen vaan pihalla Riitun ja kameran kanssa.

Päivä 24
Viikonloppuna alkoi pakastaa ja aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa!
Päivä 25

Sunnuntaina pakkanen huiteli jo jossain miinus viidentoista tietämissä. Cannelonien muhiessa uunissa ajattelin käydä nopeasti kiertämässä pikkulenkin, vaan upeaa kuuramaisemaa kuvaillessa tipautin toisen käsineen matkan varrelle ja aikaa kului sen etsimiseen sen verran että kulutinkin lopunkin puolituntisesta vaan napsimalla lisää kuurakuvia lähipellolla.

Päivä 26, kylmää ja kaunista

Ei jaksa enää aurinko keskipäivälläkään kovin korkealle kivuta


Päivä 27, edelleen kylmää ja kaunista

Alkuviikosta vähän lauhtui, ja tuli lunta vähän enemmänkin viimeisille putkilenkeille.
Päivä 28, pitkästä aikaa tuli kierrettyä yksi vetisempi ja pidempi polku venytetyllä lounastauolla

Vielä vähän vihreääkin pilkottaa

Päivä 29, alkaa loppua uudet kuvakulmat peruslenkillä  :D

Viimeisenä putkipäivänä piti käydä kylillä terveyskeskuksessa tiristämässä verta (ja maanantaina jatkuu  putkielämä magneettikontrollikuvauksissa...), joten päätin samalla vaivalla käydä vetämässä viimeisen putkilenkin siitä kivenheiton päässä sijaitsevalla Isosuon luontopolulla pienessä tuiskussa.
Päivä 30, vähän vaihtelua maisemiin putken päätöslenkillä


Ohi on! Nyt voikin sitten seuraavan kuukauden käyttää elpymiseen ja rauhassa lojua sohvalla kattien, suklaan ja nimikkojuoman kera (ei tuo edes hirveän hyvää ole, vaan piti ostaa ihan etiketin takia)... 😁



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti