08 helmikuuta 2014

Odottavan aika on pitkä

Pikkukiekot edelleen hengissä  (omistajan uutterista yrityksistä huolimatta) ja syövät kuin pikku possut. Alkuvaiheen muttorytinässä ilmaantunut eväruttoilukin on kadonnut kokonaan. 
Ei millään malttais odottaa että saa nuo isoon altaaseen, vaan kyllä niiden nyt hyvä olisi vielä kokoa kasvattaa lisää ennen kuin laittaa ne tappelemaan ruoasta lehtikalojen ja pienen lahnan kokoisten sateenkaarikalojen kanssa... Ja pitäisi vähän raivata ja sisustaakin uudelleen tuota isoa allasta, ostin jo säkillisen JBL Manadoa että saa ainakin takalaitaan vähän paksumman ja kuohkeamman pohjakerroksen.

Ihan kun nuo kiekkoset olis jo pikkuriikkisen kasvaneet tässä parissa viikossa, vaan hankala sitä on varmaksi sanoa. Otin sitten pari mittakaavakuvaa niin voi verrata vaikka kuukauden päästä josko jotain ihan oikeasti on tapahtunut. Tarkennus männikössä, lasit heijastelee ja niitä vois ehkä joskus pestäkin, vaan jospa noista nyt auttavasti selvän saa... Kokoluokka tällä hetkellä siis +/-tulitikku yksilöstä riippuen. : ) Pari pienintä rääpälettä tuli kaupanpäällisinä, niistä tuskin koskaan kovin suuria ja komeita tulee, mut onpahan isommilla jotain kurmutettavaa nokkimajärjestyksessä (kuvissa näemmä kamera/kaareva lasi/vesi vähän häivyttää kokoeroja)...

 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti