18 maaliskuuta 2014

Nokka keskellä kämmentä

Ne on niin uusavuttomia nuo nykynuoret. Kurkkasin kakkosparin pönttöön onko ne saaneet mitään aikaan kun olen pari kertaa yllättänyt äijän keräilemästä ruohoa suuhun. No ei korren kortta mutta neljä munaa paljaalla puulattialla. Laitoin niiden alle sitten itse kourallisen pehmikkeitä, noin niinkun pienenä vinkkinä vastaisen varalle.
Ahkera rouva
Laiska mies


Veljensä sentään väsäsi ihan itse kunnon pesän blondirouvalleen, että ei sitten rakennustaipumukset ole perheessä ihan tasan jakautuneet. 

Jälkikasvu on aloittanut transformaation klöntistä linnuksi ja pukkaa höyheniä. Teoriassa kait noilla äijillä voisi olla piilossa sekä sinistä että keltaista värigeeniä, että katotaan nyt mitä mutantteja tenavista tulee...



1 kommentti:

  1. Apuaah, kiitos illan nauruista! :,D

    Mä niin nauroin tolle mielikuvalle, et hei mäki haluun vauvoi ja öö joo ja sit hmm. jokin ei kyl nyt täsmää, mut ei kai täs sit mitään ja munat paljaalle pöntönlattialle. :D

    Nyt ku oot laittanu sinne vähän pehmikettä, ni -Aaaa.. näin.. no nyt tää alkaa vaikuttaa semmoselta niinqu pesältä. :D Ja uros hikoilee, et kauhee duuni parin munan takia.

    T: JAK / Koda

    VastaaPoista