12 toukokuuta 2014

Saamattomuutta

Cotopaxilla liotettu kamera on edelleen lääkärissä odottelemassa tuomiota vakuutusyhtiötä varten. Saishan tuolla pokkarillakin toki kuvia räpsittyä vaan ei jaksa, eikä täs nyt mitään ihmeitä ole meneilläänkään.

Pihaa pitäisi taas vähän laitella, kylvää siemeniä, kitkeä vuohenputkea, miettiä kesäkukkien laatu ja määrä ja sijoittelu. Haravointikin jäi vähän puolitiehen ennen reissuunlähtöä. Taimia sentään on jokunen tulella ja ainakin osa jopa ihan kasvaakin.

Ikkunoita ei ois pahitteeksi vähän pestä edes muutaman vuoden välein että läpi näkee (tosin kevyt likakerros parantaa lintujen lentoturvallisuutta..). Huushollin vähän perusteellisemmasta siivouksesta puhumattakaan. Matoillekin ois aihetta vähän vilauttaa painepesuria kesän mittaan.

Blogin matkadokumentaatioiden koostaminen on noin puolitoista vuotta jäljessä, jos ny ensin koittaisi vaikka ennen ensilumia urakoida tuosta Galapagosretkeilystä jonkunlaisen koosteen kun on vielä tuoreessa muistissa, sitten olis vielä jäljellä viime vuodenvaihteen Hongkong-Bangkok, edelliskesän Madagaskar (siitä ny ois sentää kuvia jo koostettuna kunhan sais aseteltua kaikki paikoilleen...) ja pikainen Lapin-Norjan kierros  (ei mitään tehtynä) ja sen edellistalven reissun Thaimaaosuuskin (myöskin koskematta).

Joo.... jos sitten joskus... eläkkeellä vaikka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti