05 toukokuuta 2014

Tilannekatsaus

Pari viikkoa ennen pääsiäistä tuli postia  jotta nyt ois tarjolla pari kohtuuhintaista  peruutuspaikkaa  Galapagossaarille, kiiinostaisiko.? Tottahan kiinnostais vaan pankkitili on vasta toipumassa edellisistä reissuista ja töistäkin pitäis saada lomaa ja elikoille hoitajaa jne jne...

Jotenkin puolivahingossa sinne reissuun sitten kuitenkin päädyttin... Sitten olikin pari viikkoa niin kiirus valmisteluissa ettei blogiakaan ehtinyt päivitellä ja pitkäperjantaina jo lähtö matkaan. Vaan nyt ollaan taas kotona ja mahtava oli reissu (vaikka saldona yksi kuollut kamera ja talonmiehellä nyrjähtänyt polvi vaan niistä sitten enemmän joskus parin vuoden päästä jahka saa jotain matkaselostusta aikaan...)

Lomahoitajalta vaan tuli viime metreillä suruviesti jotta Pulu oli löytynyt häkin pohjalta kuolleena, vanhahan se jo oli ja ilmeisesti vaan tuli sitten päivät täyteen  muorilla : (

Tipurintamalla näemmä harrikoiden pesintätulokseksi jäi se yksi ainokainen lapsi, "sinisen" parin munat olivat kaikki suutareita ja "keltaisen" parin kakkosmunistakaan ei mitään valmista tullut, liekö vähän myöhään jäänyt aloitus syynä, oli jo paras vire ehtinyt vähän mennä ohi. Noh, syystalvella vois kokeilla uudelleen jahka saavat kesän lomailtua.

Muuten näyttäis kaikki olevan ihan hienosti, fisujen lukumäärä ennallaan, liskot voi paksusti ja tomaatintaimet rehottaa jo ihan ylipitkinä roikaleina (tuli taas vähän hätäiltyä kylvöjen kanssa...) 

Vielä kun sais pään selväksi jetlagista (palattiin sununtaiyönä noin kahden tienoilla, totesin jotta taidan vaan selvittää sähköpostisuman ja pitää loppumaanantain vielä saldovapaata..)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti