15 toukokuuta 2016

Sunnuntailua

Sangria oli jo sunnuntaiaamuna sen verran tympääntyneen oloinen eristyssellissä oleiluun, että avasin häkkien ovet. Samantien lensi lentohäkkiin muun porukan sekaan, eikä siitä oikeastaan kukaan ollut moksiskaan. Katselivat vaan vähän epäillen Roihun kanssa toisiaan. Roihu sentti kerrallan hivuttautui lähemmäs, vaan kun se koitti vähän ojentaa nokkaansa rouvaa kohti, se liikahti kauemmas jolloin Roihukin taas vetäytyi ja jäi paikalleen murjottaamaan. 

Oli vähän viileä ja sateinen aamu ja tuumailin etten välttämättä lintuja tänäänkään pihalle laita ollenkaan, vaan kun menin kylvämään pihahäkkiin vähän salaattia, tunki sinne paratiisipeippo mukana. Jätin sitten ovet auki jotta saa tulla takaisin kun tulee kylmä, vaan hetken päästä pihalla olikin sitten suurin osa muustakin poppoosta, ja Sangria jäi lentohäkkiin pulujen ja sulkasatoisen rouva Ruotsalaisen kanssa ihmettelemään mihin kaikki muut hävisi. Noh, kaipa nuo itse osaa päättää missä kelissä tarkenevat.
Jossain vaiheessa ihmettelin kun uuden pähkinäpensaan hiirenkorvat oli aika nuutuneen näköisiä, kunnes huomasin että paratiisipeipot kävi syömässä siitä silmuja. Eikä tuon pyökkiparan kohtalo paljoa paremmalta vaikuta...
 

Iltapäivällä pulut ja sulkasatolintukin päättivät haluta ulos, eikä Sangria sitten enää yksinään häkissä viihtynyt vaan saapui sekin olohuoneeseen seikkailemaan. Tuli aika nätisti kepille joten nostin sitten senkin hetkeksi tutustumaan pihahäkkiin. Samantien se lyöttäytyi Roihun seuraan ja lenteli sen perässä häkissä, eiköhän noista vielä kaverit tule. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti