18 marraskuuta 2016

Isompia ja pienempiä poneja

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Sigurd
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Sigurdin kanssa treenailu meni yleisesti ottaen ihan kivasti, sain sen ravailemaan melko rennosti heti alusta asti, joskin laukkatehtävien aikana meinasi vielä vähän mennä valmistelut vaan posottamiseksi. Itse laukka kyllä rullasi ihan nätisti ja sopivassa tempossa. Tehtävänä siis pituushalkaisijalle ravissa ja vuorotellen molempiin suuntiin voltin kautta laukalle ja raviin taas hetken uralla laukkailun jälkeen.
***
Varsinainen päivän yllätys sen sijaan tuli ihan tallissa, on jo pari viikkoa katseltu Kaylan pallomahaa ja ihmetelty eikö vieläkään ole pientä karsinassa. Nyt se sitten päätti tarjoilla meille oikein once-in-a-lifetime näytöksen ja juuri kun oltiin nakeltu tunnin jälkeen poneille heinät ja tehtiin lähtöä, se kellahti kyljelleen ja plopsautti superkuun kunniaksi varsan maailmaan. Vähän siinä kotiinpaluu viivästyi ihmetellessä tulokasta. :D
Voipi olla ettei ihan hetkeen näin tuoretta kavioeläintä pääsekään näkemään...
 


Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Hyppyjä


Untelo oli vaihtanut tallissa karsinaa ja täti hetken ihmetteli vanhan tyhjän boksin äärellä jotta onkos se vielä pihalla, kun ei ollut tajunnut katsoa sinne käytävän toiselle laidalle tullessaan. 
Ensimmäisissä maneesihyppelöissä mentiin aika yksinkertaista pikkurataa. Udna taas alkuverryttelyissä ja ensimmäisillä hypyillä vähän jopa tahmean oloinen ja sitten yhtäkkiä lopputunnista veti taas rallivaihteen päälle. Eipähän käy elämä tylsäksi tuon kanssa...
***
Pikkuhonkkelikin oli muutamassa päivässä muuntunut joksikin jakkivasikaksi ja peittynyt paksuun vaaleaan pörrökarvaan. Kuulemma jo pihalla oli käynyt treenaamassa pukkilaukkailua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti