27 marraskuuta 2016

Kaapista ulos

Alkuviikosta pikkutenavat alkoivat kurkkia pöntästä, ja pikkuhiljaa sieltä ovat pulpahdelleet häkin puolellekin tutkimusmatkoille. Nyt ovat jo kaikki ainakin päivisin ulkona ja saivat tänään renkaatkin kinttuihin.
Hiljaiseksi vetää...
Siivet toimii, mutta laskeutumista pitää vielä vähän harjoitella
Reilukerho kokoontuu, hämmentynyttä sisarusta voi kiskoa pyrstöstä
RUOKAAAA!!
Siniharmaat ja vihreänharmaat erottaa yllättävän hyvin toisistaan, eli isona sinisiksi aikoo
kolme ja vihreiksi kaksi poikasta. Sukupuolia joutuu vielä tovin jännäämään.
Alkuun suunnittelin jotta jos kerrankin laittaisi noille umpirenkaat, vaan siinä vaiheessa kun muistin niitä ruveta mallaamaan niin koivet oli jo ihan toivottomasti liian suuriksi kasvaneet, eli mennään taas halkaistuilla vuosirenkailla...


Ja just kun pääsin kehumasta jotta kaikki on terveenä, niin eikös Roihukin alkanut nuupottaa tokkuraisena ja hakeutua lämpimiin kohtiin. Siinä vaiheessa tietysti jo olin ihan varma että parveen on iskenyt joku sikaornitoosiruttoflunssa ja kuolee koko sakki kolmessa päivässä. Mut onneksi tuo nyt näyttäisi olevan  miedompi vaiva ja parin sairashäkkipäivän ja troppauksen jälkeen potilas on jo kovasti virkistymään päin eikä kukaan muu ainakaan toistaiseksi oireile (*kiivasta puun koputusta*).
Laitoin varulta vielä vesipulloihin kaikille vitamiinibuustauksen päälle, jos nyt jostain syystä ruokien mukana ei olekaan kaikkea tarpeellista vatsaan asti otuksille päätynyt.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti