10 joulukuuta 2016

Ullakokamarin elämää

Punapääharlekiiniparista alkoi tällä viikolla aina jompikumpi vuorollaan katoilla pönttöön pitkiksi ajoiksi. Tarttis vissiin kurkata mikä siellä on tilanne. Paitsi että en ihan loppuun asti ajatellut tuon katonrajahäkin pöntön sijoitusta. Eihän tämmöinen tappi edes tuolin kanssa ylety sitä tutkailemaan, hyvä kun ilman apuvälineitä just ja just saa pohjan putsattua ja alas sijoitetut kupit vaihdettua...

Kävin lopulta raijaamassa sisälle varastosta A-tikkaat, vain todetakseni ettei niidenkään kanssa pönttöön näe, vaikka riittävän lähelle pääseekin, tulee katto ja häkin seinät vastaan. Kädellä kuitenkin sai varovasti kopeloitua, jotta joo, kyllä siellä munia on. 

Vasta kun olin jo kavunnut alas ja siirtänyt tikkaat sivuun tajusin että tekniikan avullahan sinne jotain näkisikin. En kuitenkaan enää heti uudestaan viitsinyt toisia häiritä, joten jäi seuraavaan päivään. Silloin uudestaan tikkaat hollille, pokkari makroasetuksella pöntön päälle ja tadaa - neljä munaahan siellä nätisti köllöttelee. Saa nyt vaan nähdä tuleeko niistä mitään, taisi noilla paras vire mennä jo vähän ohi olohuoneen amppeleissa rymytessä. Noh, tänään käytiin ostamassa vähän näppärämmänkokoiset keittiötikkaat niin saa ainakin seurailtua tilannetta.

Paratiiseilla ei edelleenkään ole mitään edistystä tapahtunut, jossei nyt pariin viikkoon mitään tapahdu niin pääsevät taas lentohäkkiin ja ýritetään joskus toiste uudestaan.

Bumblefoot on jo hilkkua vaille selätetty : ) , jokohan tuonkin seuralaisineen jouluksi saisi yhdistettyä muuhun parveen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti