02 huhtikuuta 2018

Pääsiäispassio

Taas tuli jatkumoa varsin tasalaatuiseen "Suomen pyhäpäiväsäät"-kokoelmaan...

Kun nyt oli  kerrankin paljon luppoaikaa (niin kuin sitä muka ei muulloinkin olisi kun vaan hilais ahterinsa ylös sohvalta...) niin tiput sai kokea pääsiäisen kärsimysmäytelmän, eli haavinnan kuntotarkastukseen kynnenleikkuun ja loistipan kera.

Eniten huolestuttaa tällä hetkellä rouva Ruotsalainen joka on viettänyt elämää sairashäkissä jo vaikka kuinka pitkään. Sen bumblefootit ei ny tunnu asettuvan millään konstilla, ja alkaa yleiskuntokin mennä jo aika heikoksi, voi olla ettei enää kauaa jaksa sinnitellä. :(

Muutamalla harlekiinilla on vähän päähöyhenissä pientä sanomista ja/tai vähän röpelöä nokassa niin saivat vielä jäädä pikkuhäkkiin paria öljyhoitokertaa varten. Enimmäkseen nuo on todennäköisesti vaan jotain sulkasatoilua tai syksyn haukkatörmäilyjen jälkivaikutuksia, mutta varmistetaan ny ettei ole kalkkijalkapunkkia seassa. Teräsmuori Verna edelleen porskuttaa lipoomamönttinsä kera, vähän harsua höyhenissä mutta muuten edelleen pirteä.

Suurin osa porukkaa on sentään ihan tiptopkunnossa (ainakin noin päällepäin katsoen), ja pääsi tas normaalielämään koko katraan läpikäynnin jälkeen. 


Ja saihan ne oman kaura-auringonkukkapääsiäisruohonkin, jostain syystä se ei kyllä kovin kauaa säilynyt hyvänä...  :D
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti