14 lokakuuta 2018

Kotiutusta

Uudet tulokkaat on olleet sen verran virkun ja ongelmattoman näköisiä, että olen pikkuhiljaa alkanut niitä jo yhdistellä muuhun parveen. Ensin evakkoporukka pääsi taas lintuhuoneeseen ilmalämpöpumppuasennuksen jälkeen, siinä vaiheessa kuitenkin vielä uudet ja vanhat tovin eri häkeissä Ahdasta vaan meinaa tulla kun vanhoilla harlekiineillakin on edelleen pakkolepoeristys päällä kaikkien höyhenysten kuntoon saamiseksi ja vielä vähän vaiheessa huoneen rojujen uudelleenjärjestely.


 

Nyt on jo uudet kanarialaiset lentohäkissä vanhan poppoon kanssa, uudet harrikat ja uusi pulu vanhojen harrikkanaaraiden ja Tiffanyn kanssa pikkuhäkissä ja koirasharlekiinit vielä omassa eristyssellissään.

 Pari uutta kanariaa on jo vanhojen imussa käynyt tutstumassa pihahäkkiinkin. 

Uusista linnuista olen tällä hetkellä ehkä eniten ihastunut tuohon keltaiseen minikanariapoikaan. Se on hyvin vilkas, utelias ja rohkea ja kaiken lisäksi ollut ihan mahdottoman ahkera laulamaan heti kun muuttojärkytyksestä yli pääsi. Pitäisköhän jossain vaiheessa tuupata se minitytön kanssa toviksi omaan yksiöön josko tulisi muutama mini lisää...
Minipoika
(kardinaaleja varten tarjottu väriruoka on tuoltakin pari kasvavaa höyhentä sävyttänyt oranssiksi ja kamera näemmä oikein sitä korostaa...)

Minityttö
On ne oikeasti pieniä, melkein nuo pikkuruiset paratiisipeipotkin pärjää niille kokovertailussa:


Minikanaria vs seeprapeippo:

Ja minikanaria vs tavallinen peruskanarialintu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti