06 tammikuuta 2019

Tirppatilanne

Pääsipä vuosikin taas vaihtumaan, eipä tässä ihmeempiä suunnitelmia tai uudenvuodenlupauksia, jos laiskana jatkais vaan vanhaan totuttuun tyyliin.

Tirppaosastolla aika tasaista talvieloa edelleen. Harlekiinipesityksiä on alustavasti käynnistelty, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin.  Sirius ja Vega kyllä jo munat pyöräytti ja ahkerasti hautoivatkin, mutta valitettavasti ne jäi tyhjiksi, eikä uusia ole vielä ilmaantunut. Hekla ja Herra Ruotsalainen hautovat myös, mutta näyttää että niilläkin on unohtunut poikaset munista. Versolle ja Mimosalle vasta pesän laitoin,  ne vasta miettii pitäisikö siihen jotenkin reagoidakin. 
 
Spicalla olisi useampikin äijä tarjolla kaveriksi Odinin perhekunnasta, mutta jostain syystä se nyt näyttää mieluiten hengailevan Tieran seurassa ja katselee sen kanssa pesänpaikkaa olkkarin vitriinin päältä. Miltähän harlekiinipeipon ja seeprapeipon risteytys näyttäisi... :D

Tiffanyn kanssa alan vaipua kohta epätoivoon, oli tuossa välillä jo "parin päivän päästä vois taas laittaa isoon häkkiin"-kunnossa, mutta sitten taas ilmeisesti sai jonkun paniikkirymellyskohtauksen ja nyt puuttuu taas kaikki pitkät sulat sekä pyrstöstä että molemmista siivistä... Huoh.

Entä muistatteko harmaan Zwollen pulun?  On siitä oikeasti mies tulossa, on jo alkanut varovasti bowcooailla Tiffanylle. Harmaa väri vaan vähenee vähenemistään koko ajan, saa nähdä miten blondi tuosta vielä tuleekaan.

Sakura on vähän nirhannut nokanpieltään. Sen verran pienen näköinen jälki etten sitä ole edes viitsinyt kiusata tarkemmalla tutkimuksella, oisko vaan joku verihöyhen katkennut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti