11 lokakuuta 2011

Harjakaiset

Iisakin kirkkokin valmistuu näemmä joskus, nyt uusi lentohäkki on viimein kokonaan pystyssä!
Harjakaisia oli kyllä tarkoitus viettää jo sunnuntaina, mutta seiniä toisiinsa ruuvatessa iski epäilys että kattopalasta taisi tulla liian pieni. Ja niinhän se olikin, kuutisen senttiä liian kapea.

Alunperin ne kattopalan poikkipalkit oli kyllä ihan oikean mittaisia, mutta katon rakennusvaiheessa joku sisäinen blondi alkoi huudella jotta "sehän tulee sillai niinq kaiken väliin niin et sen pitää tiäksä olla kapeampi kuin päätypalojen" ja sahasi poikkipuista pari palkinleveyttä  pois... Mut kun oikeasti katonkin olisi todellakin pitänyt olla samanlevyinen kuin päätypalojen. Noh, pari päivää meni sitten purkaessa kattopalaa toiselta sivulta ja ruuvatessa kuuden tuuman ruuveilla poissahatut palat takaisin ja nipsutellessa jämäverkosta kuuden sentin soiro syntynyttä aukkoa paikkaamaan... Ei se nyt maailman esteettisin paikkaus ole, mut ei onneksi siellä katossa liian pahasti silmiin töki.

Nyt sitten pitäisi vielä sisustaakin häkki ja raivata huone rakennusromusta ja kalustaa ja sitten pääsee pikkuiset uuteen kämppään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti