25 marraskuuta 2012

Pipariseeproja ja -poneja

Päähän pälkähti nykertää Afrikkareissun muisteluiltaan (juu, hauskaa oli!) vähän teemapipareita. Pellillisen väsäämiseen menee tunti, siis kun taikinat on jo valmiina, mut ihan kivaa puuhastelua jos tehokkuus ei ole ykkössijalla.

Ensin kaulitaan tummaa ja vaaleaa taikinaa paksuksi levyksi, siivutetaan ja ladotaan viipaleet lomittain. Sitten kaulitaan lopulliseen paksuuteen jotta saa tasaiseksi  ja värit vähän kiinnittyy toisiinsa.
Jatketaan normaalitapaan muotilla pipareiksi....

Ja paistetaan seeproiksi.

Operaatiosta jäi vaan aika läjä vaalean ja tumman sekaista hukkataikinaa. No senhän voi vaivata keskiruskeaksi ja tehdä jämistä vielä vähän vuonohepopipareita. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti