20 syyskuuta 2013

Hyppelyä ja outoja kuvia

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Fixi
Opettaja: Liisa
Aihe: pikkuhyppyjä

Vaihtelun vuoksi vakiotunnillakin vähän hypeltiin, lähinnä kolmea estettä kentän sivuille kaviouralle aseteltuna. Tällä kertaa sujui jopa ihan kohtuullisen yhteisymmärryksessä Fixin kanssa, vaikkei mun taidot edelleenkään kaksiset ole ja jotenkin onnistun aina sohlaamaan liikaa ja osuttamaan askeleet esteelle niin omituisesti että joutuu arpomaan mistä kohdasta poni oikein hyppää, ja sitten jännittää  kroppaa miettiessä jarruttaako vielä pikkuaskeleeseen vai loikkaako kaukaa niin että hypyssä mukanaolo kärsii (ja hyppää ennen hevosta tasapaino hukassa tai jää jälkeen ohjissa roikkuen.)




Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Lasse
Opettaja: Liisa
Aihe: hyppäri

Lisää hyppytreeniä Lassen kanssa, tällä kertaa ensin kahdeksikkoa ja sitten pientä radanpoikasta. Edelleen homma aika hukassa, vaikka kyllä sinne sekaan muutama melkein onnistunut hyppykin osui... Mut kivaahan se hyppely on, pääasia ettei ponia ny ihan kauheasti kiusaa sohlailullaan.


Maanantaina muistin kerrankin ottaa kameran mukaan ja kun Fixi oli valmiina edellisellä tunnilla niin ehdin räppäistä muutaman kuvankin. Valo vaan alkoi jo hiipua sen verrran että tuli vähän rakeisia vaan saa niistä jotain selvää. Tuli vaan muutenkin hieman mielenkiintoisia otoksia...
Silvertin sieraimet on kadonneet...
...ja Udnan sieraintenkin pitäisi kyllä olla ihan samaa paria.
Lähes onnistunut kuva Nasusta. Paitsi lautasille kasvanut joku outo takapiru...

Uljaat ja ryhdikkäät ykköspalkitut kantakirjatammat edustaa...
No oli kortille sentään tarttunut edes joku ihan normaalihkokin kuva...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti