10 kesäkuuta 2013

Ai miten niin nettiriippuvainen?

Torstaiaamu. Bitit ei kotona juokse. No katotaan töiden jälkeen jos se on vaan joku tilapäishärö.
Torstai-ilta. Edelleen laajakaista kuollut, soitto palveluntarjoajalle X tuottaa pitkällisen jonotuksen ja palveluhenkilöltä toiselle pompottelun jälkeen lopulta tiedon jotta "liittymä on irtisanottu 6.6. alkaen". Aijaaha. Onkohan joku unohtanut kertoa mulle jotakin vai onko tämä työpaikan hienovarainen vihje työsopimuksen päättymisestä?
Perjantaiaamu. IT-osaston vastaus kyselyyn on pahoittelu, X-liittymät on vaihdetty Y-liittymiksi, mistä ei olisi pitänyt tulla käyttäjille katkoksia tai näkyä missään mitenkään. Jooo. Iloinen Y-asiakaspalvelija soittelee tovin kuluttua jotta kaiken pitäis olla ihan kunnossa mutta jos on ongelmia niin soitteleepi siihenjasiihen palvelunumeroon.
Perjantai-ilta. Modeemin linjavalo edelleen masentavan pimeä. Toinen asiakaspalvelija Y kyselee modeemin mallia ja merkkiä ja toteaa lopulta jotta tällä linjalla oleva modeemi on kyllä joku ihan muu kuin pitäisi. Mahdollisesti joku kytkös jossain vähän ristissä ja meidän adsl ilostuttaa jotakuta naapuria. Laitetaan asentaja tsekkaamaan tilanne maanantaina. 

Maanantaina. No kyllähän sitä nyt yhden viikonlopun ilman nettiäkin selviää. 

...Jjooo....
  • Kuollut hetki tv-ohjelman alkua odotellessa. Jos tsekkais netistä juorut. Eiku.
  • Mihis aikaan se kauppa olikaan huomenna auki, katotaas net... äh...
  • Hei olikos tässä tv-sarjassa enemmänkin osia Areenassa... mmmjooei..
  • Jos tarkistais postit onko se varaosakauppias vastannu... graah...
  • Blogiakin vois päivittää... AARGH.
On tämä interweppi oikeasti jo aika pelottavan iso osa arkielämää. Niin että tulee oikeasti vierotusoireita kun siitä on erossa muuten kuin matkoilla tms erikoistilanteissa. Oishan tuolla mokkulalla tietty päässyt maailmalle jos ois ihan pakottava tarve ollut, mut en nyt periaatteesta sitä halunnut käyttää "turhaan" kotisurffailuun.  Jännityksellä odotamme josko se asentaja saisi taas datan siirtymään. Onneksi on työpäivä ja netti ulottuvilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti