15 lokakuuta 2014

Ohjekirjelmä

Rakkaat lintuset.

Niin kuin olette jo huomanneet niin pikkuhäkin päälle on rakennettu pieni oleskelunurkkaus, jonka olette jo käyttöönkin sujuvasti ottaneet. 

Haluaisin kuitenkin nyt vähän muistuttaa mieliin joitakin talouden ohjesääntöjä.
  • Häkin päälle asetellut rönsyliljat on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, sekä luomaan viihtyisää tunnelmaa ja kostuttamaan huoneilmaa. Niitä ei ole tarkoitettu syötäväksi tai revittäväksi pesänrakennusmateriaaliksi. Elintarvikekäyttöön tarkoitetut salaatit ja muut kasvit löytyvät häkkinne sisäpuolelta, muiden ruokinta-aineksien läheisyydestä. 
  • Sama ohjeistus koskee luonnollisestikin myös muualla kiinteistössä sijaitseva kasvillisuutta, ja myöskin muuta irtaimistoa, kuten sohvan torkkupeittoa. Erillisiä pesänrakennusaineita EI ole tarjolla siitä yksinkertaisesta syystä että kenelläkään ei pitäisi olla syytä pesiä juuri nyt, ja omatoimisuus asian suhteen katsotaan talon järjestyssääntöjä rikkovaksi toiminnaksi

Pidetäänhän jatkossa siis vähän paremmin huolta yhteisestä omaisuudesta niin kaikilla on miellyttävää eikä tarvitse ryhtyä mihinkään ikäviin kurinpidollisiin toimenpiteisiin asian tiimoilta!

- Terveisin huoltohenkilöstö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti