05 lokakuuta 2014

Pienen linnun suuri ongelma

Eläinten päivän/viikon kunniaksi tirpat sai tänään vähän viritellyn tuoreruokakipon. Tosin taisivat enemmän arvostaa samassa hengessä ripustettua hirssinippua...

Kanarialaisten rohinat ja köhinät on viimein selätetty ja pariskunta siirtynyt lentohäkkiin muiden sekaan. Todella uteliaita kavereita ja avoimien ovien aikoina tutkivat kyllä ihan joka nurkan talossa. Ruskaraukalla vaan on ongelma kun kovasti pitäis pesää rakentaa vaan kun ei oikein löydä sopivaa paikkaa...

-Haa, pesämateriaali löydetty, mihis tän nyt sitten veisi....
- Hmmm... eei....

- No ei täälläkään oikein mitään kunnollista...

- Tuus ny, käydään vielä kerran tällä
suunnalla josko jotain kivaa löytyisi...

Huomatkaa kuinka liikuttavan kärsivällisesti herra seuraa perässä ja odottelee josko rouva saisi päätöksensä tehtyä. Tulee jotenkin mieleen ihmispariskunnat ostoksilla...  (Tai allekirjoittanut elikko/puutarhamyymälässä Talonmiehen kera)

Harlekiineilla olisi vähän samaa meininkiä. Herrakaljuilija päätti viimein käynnistää sulkasadon, on vielä vähän rähjänen mutta höyhenet kuitenkin paikoillaan. Sininen naaras sen sijaan leikkii edelleen korppikotkaa.

- Tässä ois hyvä kori vaan se on jo varattu...

Herra Huu ja Sancy tulevat vähän liiankin hyvin toimeen ja rakastunut pari kiehnää koko ajan kylki kyljessä. Huu on vaan sen verran raju rakastaja että on siinä tunteiden palossa nyhtänyt Sancyparan niskasta höyhenet pois... Pitänee laittaa herra jäähylle eri häkkiin vähäksi aikaa jossei ala muuten rauhoittua meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti