11 syyskuuta 2015

Hepohaahuilua

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Sigurd
Opettaja: -
Aihe: Omatoimiveivausta


Liisalla menoja, niin pyöriskeltiin kentällä itseksemme. Se on kivaa noin silloin tällöin harrastettuna, ja yleensä kun keskittyy vaan just sillä kertaa treenausta vaativiin (ja itselle sopivan helppoihin...) puuhiin, niin ponin saa usein paremminkin rennoksi kuin ohjattuna suorituspaineiden alla :D. Miinuspuolena vaan,että etenkin kun ei satu olemaan kelloa matkassa, niin kun on vähän työstänyt käyntiä ja vähän ravia ja vähän laukkaa ja vielä vähän sitäsuntätä ja niin alkaa loppua omat ideat kesken ja huomaa että ois vielä vartti aikaa vaikka tuli jo ne loppuravitkin tehtyä... Noh, Sigurd oli oikein unelma ja ravissa tein jopa pari ihan tarkoituksellista temponlisäystä mistä tuli alas oikein nätisti ilman kaahottelua. Laukassakin siirtymät ihan kohtuulliset, paitti lopussa kun kokeilin kahdeksikkoa, aloin itse hätäillä liikaa ja meni ravin kautta nostot aika levälleen.



Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: hyppyjä

Torstai-iltana tuli tekstari jotta kiinnostaisko hyppääminen perjantaina, no ei ny vallan kauheasti tarvinnut houkutella... :D

Mentiin rataa, pari aika vinkeää karretta seassa. Udna semmoisella puolileppoisella päällä niin että sai vähän ajaa eteen hetkittäin. Paikoitellen ihan onnistuneita pätkiä, mut ei tainnut yhtäkään keikkaa tulla niin että ois joka kohta nappiin osunut. Noo, hauskaa ainakin on harjoitellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti