25 syyskuuta 2015

Mutahallakko

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: koulua
 

Laitumelta ratsua kalastellessa juuri se näky minkä haluaa kohdata, on poni piehtaroimassa sydämensä kyllyydestä märässä ja mutaisessa maassa...  :P Noh, enimmät savet sai jotenkuten kuurattua ennen tuntia ainakin siitä satulan alta ja päästiin touhuamaan. Ohjelmassa perinteistä hannunvaakunaharjoitusta ravissa, ja vähän laukassakin niin että nurkkasilmukka tehtiin myötälaukkaan ja jatkettiin siitä suoralle pätkä vastalaukkaa. Udna kyllä kiltisti teki mitä pyydettiin ja etenkin tuossa laukkasilmukassa saattin pari kohtuullista suoritusta, mutta yleisolemukseltaan oli taas jotenkin vetelällä ja venyvällä päällä. Sitten itse meinaa jäädä suuhun roikkumaan kun kuvittelee sitä muka kädellä kiskovansa parempaan ryhtiin, mikä nyt ei varsinaisesti ainakaan kasvata ponin menohaluja... 
 


Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: esteitä
 

Vielä viimeiset valot hyötykäyttöön perjantaipompintoihin. Udna laitumelta hakiessa taas perässäraahattavaa mallia, mutta virkistyi kyllä kun hyppäämään pääsi. Enimmäkseen hypeltiin kolmen esteen sarjaa, joka meni harvinaisen mallikelpoisesti, joskin pari lähestymistä vähän pohjaan mut selvittiin niistäkin. Lopussa paria vähän pidemmillä teillä olevaa yksittäisestettä, jolloin oli taas vähän liikaa aikaa sohlata vauhdin kanssa esteiden välissä (ja yksi lätäkkö just lähestymissuoralla, mikä aiheutti pientä kiemurtelua...) , mut kyllä niistäkin yli päästiin ilman isompia katastrofeja.
Harjatessa vaan en ollut ihan tarpeeksi valppaana ja pääsi poni vähän nirppaamaan käsivarresta. Noh aikalailla oma moka taas kun en heti alussa tarpeeksi tiukasti ilmaissut jotta se turpa ois paras pitää rintamalinjassa myös vatsan harjaamisen aikana. Eikä tuossa vielä ainakaan edes jälkeä näy, joskin vähän hellänä se kohta on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti