20 syyskuuta 2015

Paratiisipari

Perjantaina tuli kaipailtu soitto, jotta paratiisityttö olisi nyt noudettavissa. Siispä töiden jälkeen auton nokka taas kohti Itistä ja kakkostulokas kotiin (ei onneksi mielenosoituksen jäljiltä ihan hirveää ruuhkaa teillä ollut, mitä ny jotain pientä peltikolarointia hidasteena palatessa...)
Niin hyvin värittynyt neiti, jotta vähän jo epäilin jotta onko se edes naaras, mun olemattomalla kokemuksellani olisin kyllä itse valkaten koiraaksi tulkannut. Noh, googlen kuvahaun mukaan noilla on aikalailla vaihtelua värityksessä, eikä tuo nuori koiraskaan välttämättä vielä ihan täydessä värissä ole. Ja kun itse kasvattaja on sen naaraaksi luokitellut, niin eiköhän se ihan pätevästi ole sitä mitä pitää (tosin sen ensin haetun linnun ihan itse oletin olevan koiras kun oli selkeämmin värikkäämpi kuin ne kaksi muuta tarjolla ollutta, se kyllä yksinään piteli pieniä lauluharjoituksia niin että oletettavasti oikeaan osui...).

Kyllä tuo morsiokandidaatti nyt inauksen verran haaleamman sininen rinnasta on kuin tuo edellinen herra, ja ainakin toistaiseksi hyvin tulevat juttuun keskenään...

Koiras
Naaras

Koiras
Naaras

Edelleenkin vasemmalla koiras, oikealla naaras

Vaan on ne pieniä ja vilkkaita, seeprapeipokin näyttää vieressä suurelta ja kanarialintu jo vallan järkäleeltä. :D

Ja kuvaaminen on edelleen hiukan haasteellista...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti