24 huhtikuuta 2016

Paranemista

Roihun jalka paranee edelleen hyvää vauhtia. Turvotus on jo lähes kokonaan poissa ja tipu jo käyttää jalkaa ihan oikeasti ja laskee painoakin sen varaan, vaikka toki vielä jonkun verran aristaakin. Ja tänään on kuulunut muutamaan otteeseen pientä laulukoneiston virittelyäkin, eli mielikin alkaa olla jo pirteä. :) Onkin ollut omituisen hiljaista viikon ajan, kun noilla muilla on aika vaatimaton laulu, ja harmaalla sadesäällä sitäkin aika niukasti.
Jalan sisäsyrjällä on vielä isompaa rupea, ja takavarvasta se ei voi tai halua taivutella. Mutta vaikka tuollaiseksi jäisi niin on se jo lähtötilanteen huomoiden varsin hyvä saavutus. Kyllä siitä siis jalka tulee, jossei nyt ihan uudenveroinen niin ainakin niin toimiva ettei elämää oleellisesti hankaloita.

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea että Roihulla koipi on kovasta koettelemuksesta huolimatta melkein parantunut. :) Jos saa ehdottaa tulrvan postauksen aihetta, niin matelijoiden kuulumisia olisi kiva lukea! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, liskojen elämä on sen verran tasaisen vakiintunutta, ettei niistä kauheasti uutta jutun juurta irtoile, mutta voiphan noista tietty passikuvat koittaa päivittää jossain välissä... :D

    VastaaPoista