22 huhtikuuta 2016

Väistöliikkeitä

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: koulua


Pihalla tuntuu taas olevan ihan ruhtinaallisesti tilaa (ja häirikköfasaani edelleen maisemissa) maneesikauden jälkeen. Alkuverkkana tuttua ravailua, volttailua, vähän temponvaihteluita. Tehtävänä sitten pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa.Edelleen ongelmana se että alan häslätä ja pusertaa ja veivata liikaa jos poni ei sekunnissa reagoikaan niin kuin odotan, ja tuloksena sitten joko alta karkuun juokseva ja/tai epämääräiseen linkkun väännetty ratsu... No, kyl me nyt sentään muutama ihan nätti ristiaskelkin jossain välissä saatiin aikaan. 
Laukassa lähinnä ympyrällä nostojen treenailua ja rentouden etsintää. 


Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: hyppyjä
  

Otettiin vaihteeksi vähän ratatreenin poikastakin. Poni oli oikein kivalla päällä, reipas kuitenkaan kaahottamatta ja saatiin muutava kohtuullisen kiva pätkä (ja toki muutama niitä vähän sinnepäin lähestymisiäkin... 
Pikkuisen hämminkiä kyllä alkuverrryttelyissä aiheutti kentän reunaan lätäkkövesien ohjausta varten kaivettu ainakin kymmensenttinen kolo, joka pienen ponin mielestä oli äärimmäisen epäilyttävä ja sen kohdalla piti tehdä puolen askeleen väistö sisäänpäin ihan joka kierroksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti