23 syyskuuta 2016

Harmaata, valkoista ja ruskeaa

 Aika: Maanantai 12.9.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Teukka
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Pieni, pyöreä ja herttainen Teukka joutui tämän ratsastajan kiusattavaksi ensimmäistä kertaa. Vallan sympaattinen tuttavuus, tiksutteli kiltisti just sinne minne pyydetään, ja koko ajan sille sai kertoa mitä ollaan puuhaamassa. Ihan perusjumppaa eri askellajeissa askellajeissa tehtiin, vähän volttailua ja kiemuroita. Hassu pikku poni.



Aika: Tiistai 20.9.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Nasu
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Harmaahallakon jälkeen taas valkohallakko vuorossa, kun vierailevana tähtenä tiistain tunnilla tuli Nasu ratsuksi. Ohjelmassa alkuverryttelyä raviympyröillä jokusen voltin kera, sitten ravi-käyntisiirtymisiä uralla niin että kulmat mentiin kävellen ja pienen etuosan väistätyksen kera. Laukassa keskiympyrällä veivattiin vähän siirtymisiä, ja Nasuttimen kanssa treenattiin vähän käynnistä nostojakin. Nasu oli varsin yhteistyöhaluisella päällä, ja saatiin ihan kivojakin pätkiä, vaikka ei kovin tuttu kaveri olekaan ja vähän joutuu haeskelemaan sopivaa apujen käyttöä. Tuohon vois vaikka tykästyä jos useammin sillä menisi.


Aika: Perjantai 23.9.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Hyppyjä


Värisuora täydentyi vielä perjantain hyppytunnilla ruunihallakolla. Udna pompotteli rutiinilla alun innaritehtävän ja nätisti  pidemmänkin radan, ihan ratsastajan normaalitoheloinneista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti