02 syyskuuta 2016

Kiemuroita esteillä ja ilman

Aika: Maanantai 
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Ohjelmassa taas peruskoulujumppaa, vähän siirtymiä ympyröillä ja pientä lapojen irroittelua vähän vauhdikkaammin ravaillen ja asettaen hepoja ympyrällä ulospäin. Udna kohtuullsen reipas ja kuulolla, joskin innostuessa sitten meinasi laukkaympyrällä vähän jarrut kadota kun olis pitänyt ottaa käynti/ravipätkää väliin. 
Tunnin alussa yritettiin hätistellä fasaania kentältä ravaamalla kohti, vaan ei se pentele oikein kunnolla suostu häiriitymään, sen verran vaisusti kiihdytti vauhtia että just ja just aidan taakse ehti ennen ponin alle jäämistä.


Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Hyppyjä


Liisa kasasi hiukan ikävän radanpätkän jossa ei tainnut olla yhtään helppoa ja suoraa lähestymistä esteille, paitti ensimmäiselle, joka sitten olikin risuista kyhätty "luonnoneste". Moinen viritys siistillä puomiradalla epäilytti Udnaa sen verran että sekin kertaalleen mentiin oikealta ohi, kun oli ohjat turhan pitkinä niin ettei ehtinyt ponia saada ruotuun kun kiemurtelu alkoi :D. Muut ässämuotoiset ja kurvin takaa lähestymiset saatiin melko kunniallisesti (vaikka välillä vähän huonoilla askelilla ja vinosti) suoritettua, vaikka taas meni huomattavasti energiaa keskusteluun kulmien oikomisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti