26 heinäkuuta 2012

Menetys

Taas niitä päiviä kun vakavasti harkitsee harrastusten vaihtoa pitsinnypläykseen, curlingiin, mongolialaiseen kurkkulauluun tai ihan mihin tahansa mikä ei liity eläviin eläimiin.
Kuten mainittu minulla on huonoja kokemuksia pienistä linnuista ja antibiootista, ja niinhän tuo kuuri taas veti Fritzin väsyneeksi ja huonosti syöväksi, ja vesiripuli jatkui vaan. Kunnes eilen aamuna huolestuin kun yön aikana ei enää ollutkaan ilmestynyt yhtään mitään pohjapaperille ja sen perä roikkui vallan omituisesti. Tarkempi tutkiskelu osoitti että sillä olikin kloaakkiin pakkautunut kivikova uloste/virtsapallo joka ei mahtunut ulos tulemaan. Vedellä, ruokaöljyllä ja pinseteillä ronkkimalla sain sen lopulta hajotettua ja pois, vaan käsittely oli sitten liikaa valmiiksi väsyneelle pienelle ja kunto romahti niin että iltapäivällä lähti paremmille lentelymaille.
Harmittihan ne harrikatkin tietysti, vaan ne alkoivat jo muutenkin olla elämänsä ehtoopuolella ja vähän vaisuja ja pikkuvaivaisia. Fritz reppana taas oli vasta jotain kolmivuotias ja sen kohtalo tuntuu perin epäreilulta.
Vaan tälläistähän tämä on lemmikkien kanssa, joskus tulee takkiin rankemmalla kädellä sen ilon vastapainoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti