21 huhtikuuta 2013

Kukkia, kimalaisia ja muutama mato

Viikko plussan puolella ja vesisadetta ja vihdoin ja viimein tuo inha valkoinen töhnä häviää maasta vauhdilla. Uusia järviä ilmaantunut kulmakunnalle siellä täällä, bongattiin motarin varressa kanootilla meloskelija aukealla jossa vielä syksyllä lainehti veden sijasta vehnää. : D

Kaivelin puksipuut kasvihuoneesta (jonka saa näemmä TAAS liimailla kasaan kun panelit repsottaa, tahtoo tukevamman kasvarin...) ja kiivin ja yrttiruukun varastosta pihalle aurinkoa ottamaan. Yrtit on vaan päässeet jossain välissä kuivumaan, saa nähdä jaksavatko lähteä enää kasvamaan. Ja puksipuille pitäis hommata viimeinkin kunnolliset ruukut kun en ole niitä vielä tapettuakaan saanut.

Ensimmäinen urhea kukkija seinustalla, posliinihyasintti

Heti perään pulpahti lumesta vapautuneeseen etupihan penkkiin läjä krookuksia, ja pörriäinenkin on jo hereillä.

- Nnnngggh
Omppupuun alla puskee lumikelloja

Vuoden madonlukuretkikin tuotti tulosta, yritettiin jo kaksi viikkoa sitten vaan silloin paikalla oli vain hanget korkeat nietokset.
 
Perinteisen mustan kyyn lisäksi paikalla vilahti yksi vähän erikoisemman värinen vaalean kuparinhohtoinen sahaselkä. Oli vaan valitettavasti niin ujo että singahti piiloon ennen kuin siitä ehti kunnon kuvaa saada.


Rantakärmeksiäkin oli pari liikenteessä, nekin mokomat niin vilkasliikkeisiä että kuvaan osuttaminen oli työn ja tuskan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti