11 lokakuuta 2013

Udnailut jatkuu

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: koulua

Tunnilla jatkettiin vauhdikkaan harjoitusravin teemaa ympyröillä hepojen herättelemiseksi. Laukassa myös ympyröitä suurentaen ja pienentäen. Udna kivasti kuulolla ja vastasi hyvin pidätteisiin vaikka olikin muuten varsin reipas. Kaikkiaan ihan OK menoa.



Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: -

Aihe: Omin päin veivausta
 


Liisalla muita menoja, eli tarjolla itsekseen ratsastelua. Kävin sitten taas Udnaa kiusaamassa. Se viissin oli sitä mieltä että pitäis hypätä kun on kerran perjantai ja meinas puoliväkisin imeytyä parille puomille joita kentällä lojuskeli. Poni menevällä päällä ja pysäytykset meinas tuottaa vaikeuksia, niin niitä hetki alkukäyntien jälkeen veivattiin.
Yritettiin taas kerran myös sitä raviväistöä saada aikaiseksi, poni vaan oli sitä mieltä että ravatessa pohje tarkoittaa aina vain sitä jotta pitäis mennä lujempaa ja meinas turhautua ja kuumua kun koitti vaan pidätellä.  Otettiin sitten vähän laukkatyöskentelyä väliin, ja melkein koottua menoa muistuttavaa kahdeksikkoa. Ja paljon ympyröitä ja vähän käynti-laukka siirtymiä. Lopussa erävoittona jopa muutama askel saatiin ainakin vähän sitä sivuttaisliikettä ravatessakin aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti