11 maaliskuuta 2016

Kalastokatsaus

Tällä hetkellä huushollissa on pyörimässä kolme akvaariota (plus kesää ja pihalammikon sulamista odottelevat kultakalat varastossa viileässä altaassa)

Ensinnä tuo pääallas jossa majailee kiekot, ja sekalainen seurakunta vanhoja jämäkaloja tai muista altaista tulleita siirtolaisia, kuten pari lehtikala, sateenkaarikalaa, tetroja ja monnisia.

Sitten tuo vasta malawaarioksi muunnettu kulmapurkki, joka vielä vähän hakee tasapainoa ja pukkaa punertavaa piilevää. (Muuten yksi niistä uusistakin saulosinaaraista on alkanut vaihtaa väriä, ei tää nyt voi olla näin vaikeaa...) 
Ja eteisessä vielä tuo reilu satalitrainen kuutio, joka tällä hetkellä majoittaa pallerot, piikkisilmät, muutaman minirasboran ja pari loistokääpiöahventa. Sisutus ei nyt ole kovin silmiähivelevä kun sitkeä sinileväinvaasio tukahduttaa kasveja sitä mukaa kun niitä tuonne yrittää istutella, ja seepraomput järsii nekin lehdet mitkä vähän yrittää kasvaa. Tuo allas periaatteessa on vähän ylimääräinen, mutta eipä sitä nyt poiskaan voi laittaa niin kauan kun siinä on nuo asukkaat, jossei niille kehittele jotain muuta sijoituspaikkaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti