26 elokuuta 2016

Kaviokuulumiset

Aika: Maanantai 15.8.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Hyppyjä

Vakiotunnitkin pyörähti taas käyntiin, ja ensimmäisen kerran alku käytettiin taas puomien ja tolppien kanniskeluun kentälle. Udna oli vähän laiskalla tuulella ja hyppely sujui vähän vetelästi. Tuosta kun ei oikein kuitenkaan ikinä teidä milloin se päättääkin innostua, niin jäi sitten viimeiselle kiekalle ennen kuin lopulta uskalsin herätellä sitä enemmän käsikaasulla ja saatiin vähän vauhtiakin tekemiseen.


Aika: Maanantai 22.8.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Koulua


Pitkästä aikaa kouluakin taas veivattiin, aikalailla perusjuttuja kiemuraurien kanssa. Vähän koulutyöskentelytaidot ratsastajalla kesäterässä, mut saatiin me muutama kohtalainen pätkäkin ravissa aikaan. Laukkakiemurat meinasi vähän levähtää, ihan ratsastajan sohlatessa, mut kyllä ne laukat kuitenkin nousi suht nätisti.



Aika: Perjantai 26.8.
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: Hyppyjä

 
Perjantaihyppärillä veivattiin pientä radanpätkää, perinteiseen tyyliin ensin pikkutehtävinä ja lopuksi koko rataa. Udna taas vähän laiskanpulskeassa laidunmoodissa, mutta hyppeli se kiltisti kun vaan ratsastaja muisti vähän patistella vauhtia.

****************************************************************



Edellissunnuntaina käytiin myös keskiaikamarkkinoilla, ja toki katsottiin vuonheponäytöskin. :) Musta surma meinasi kyllä näytöksen lopuksi lähteä leviämään hieman hallitsemattomasti ratsastajan erottua ratsusta, mutta saatiin onneksi karanteenattua nopeasti.

Valjakkovuonohevonen oli kyllä vähän väärän värinen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti