01 marraskuuta 2013

Ympyröitä ja kahdeksikkoja

Aika: Maanantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Udna
Opettaja: Liisa
Aihe: koulua

 

Paljon voltteja ja ympyröitä sekä ravissa että laukassa. Poni ravissa melkein nyökki hetkittäin niskaakin alemmas. Laukassa toiseen suuntaan laukka-ravisiirtymisiä ja toiseen suuntaan pienenevää ympyrää. Uraa pitkin hetkittäin hyvinkin nättiä ja takaosa alla pysyvää laukkaa, mutta paremmin saisi nuo laukkavoltit pysyä kasassa, vähän semmosta hätäilyä ja ohjalla kiskomista sen sijaan että nätisti ja tasapainossa pohkeella saisi kääntymään.
 


Aika: Perjantai
Paikka: Solsikke
Ratsu: Lasse
Opettaja: Liisa
Aihe: hyppäri

Rataa taas Lassen kyydissä, onneksi siis ainakin toinen meistä on kärryillä siitä mitä pitää tehdä... Alkuverryttelyn kahdeksikossa taas luvattoman paljon vääriä laukkoja ja niitä korjaillessa sitten unohtui ohjata tiet kunnollisiksi ja askeleet osui miten sattuu ja ratsastaja sohlaa urakalla, vaan saatiin sentään vähän lopputuntia kohti petrattua.
Satulasta maastouduttua vaan hiukan hirvitti kun huomasin jotta yksi satulavyön vastinhihnoista oli menossa katkennut, eipä olis hypätessä kovin hauskaa jos se toinenkin olis pettänyt kesken loikinnan... Noh se satula menee sitten korjaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti