19 tammikuuta 2014

Suomurintamalla tapahtuu

Pantteri voi hyvin, syö ja liikkuu, välillä käy vähän tutkimusretkillä irrallaan, yleensä löytyy keikkumasta lintuhäkin seinältä, valo vissiin vetää sinne.

Kääpiögekot on edelleen aika piilottelevia ja niitä pitää vähän haeskella koloista ja kivien takaa. Kyllä ne välillä ihan liikuskeleekin, mutta niiden katselu on tyyliä Doctor Whon itkevät enkelit, kun niitä katsoo ne ovat jähmettyneenä hievahtamatta paikoillaan, jos räpäyttää silmiä tai katsoo muuten hetkeksi muualle, ne ovat edelleen jähmettyneenä, mutta eri paikkoihin kuin puoli sekuntia sitten. Ruoka-aikaan ne saattavat kyllä jopa liikkua ihan katseen allakin.


Fisuosastolla tapahtui repsahdus ja kävin hakemassa tusinan pieniä kiekonpoikia kiusattavaksi, saas nähdä saako niistä yhtään kasvatettua isoksi asti vai päättyykä kaikki katastrofiin niin kuin aiemmat yritelmät. Nuo vaan oli sen verran kohtuuhintaisia että kerrankin sai lompakon liikaa itkemättä hommattua ihan kunnon parventyngän, niin että jos nyt ylipäätään ympäristönvaihdoksessa selviävät niin on ainakin turva toisistaan...
Pienet "tiputuksessa" saavuttuaan...
Pikkasen vielä järkytystä havaittavissa, tässä altaassa pitäis olla 12 kiekkoa...
Kyl niitä siellä täällä lymyää jos tarkkaan etsii..

Pallohymy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti