13 kesäkuuta 2014

Tutustumiskäynti

Aika: Perjantai
Paikka: Klaukkalan ratsastuskeskus
Ratsu: Pommie
Opettaja: ...
Aihe: Koulua


Ensivierailu naapuriin kun siinä viimeinkin on taas elämää, hassua käydä vanhassa tutussa mutta kuitenkin samalla ihan uudessa tallissa (ja vähän arvelutti oliko nyt varmasti ihan viisasta varata tunti pe 13. päivä...). Ratsuna tumma tamma joka karsinassa äärimmäisen kiltti ja rauhallinen. Selässä kuitenkin hyvin reipas ja meinasi etenkin laukassa kuumua ihan kunnolla. Lähinnä vain tutusteltiin ratsuihin eri askellajeissa ja tehtiin vähän siirtymisiä ja ympyröitä ja lopussa pikkuisen pohkeenväistöäkin.
Vaatisi vaan vähän enemmän totuttautumista pitkästä aikaa isomman hevosen liikkeisiin ja reippaamassa tempossa sitten alkaa hölskyä ja jännittää kroppaa, mikä saa sitten kuumuvan ratsun entistä kuumemmaksi. Mut hengissä selvittiin ja ihan kiva kokemus kuitenkin kaikkiaan. 

Hirveän hyvää tekisi itselle välillä noilla herkemmilläkin hevosilla hölkytellä, mutta sen verran suolainen hinta noilla irtotunneilla että tuskin ainakaan niitä tulee kovin tiuhaan otettua... Enkä sitten tiedä olisiko varaa/jaksamista sekä tuolla että vuonoilemassa ihan vakitunnilla käydä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti