22 heinäkuuta 2015

Kesäprojekti osa 9 - Valmis!

Viimeinkin projektin rakennusosuus valmistui, eilisaamuna ruuvailtiin viimeiset valokatteet (ja äärimmäisen oleelliset amppelikannakkeet :D) paikoilleen ja julistettiin häkki valmiiksi!

Tai siis tokihan tuossa vielä pitää sisustusta viritellä ja portaat häkin puolelle tehdä, mutta nyt tuossa jo periaatteessa voisi testilennätyksiä aloitella jos vaan säät suosisi...

Nyt siis voi vaan nakata takaoven auki, ja siitä pääsee kuistin eteistilaan (sekin katettiin niin voipi vaikka talvella säilyttää tintinruokia siinä). Eteisestä avautuu ovet sekä pihalle (vain ihmisille...) että lentohäkkiin.

Varsinaisen häkin puolella on ensin kapea sadekatososio. Mahdollisesti tuohon katosalueen seinillekin vielä jossain välissä viritellään jotain kelmua tms tuulensuojaksi.

Ja sitten se varsinainen lentotila (kesävieraat mittakaavaotuksina), pihanpuoleisessa päässä on vielä iso huolto-ovi, jota tarkoitus käyttää vain kun tirppoja ei ole paikalla. Haaveissa olis tuohon vähän viritellä jotain minipuutarhaa elävien kasvisten kera niin ois viihtyisää kaikille ja vähän silmänoloa silloinkin kun ei ole tirpanulkoilutuskausi. Kalteva pohja tarkoitus vielä pengertää pariin tasoon ja laittaa ehkä joku polkusysteemi keskelle, jotain kuorikatetta/nurmikkoa pintaan yms  pikkukivaa.

Ja yleiskuva tontin reunalta päin (huomaa ne äärimmäisen oleelliset kukka-amppelit, pitää vaan ensi kesäksi hommata joku satsi samanlaisia purkkeja ettei esteettistä silmää ala särkeä...)


Skumppaa ja mansikoita projektin valmistumisen kunniaksi : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti