21 marraskuuta 2015

Harlekiiniaihioita

Tämmöstä meillä tänään. : ) 

Nuoripari harlekiini päätti viimein ryhtyä tositoimiin ja ovat nyt pari päivää jo hautoneetkin ihan tunnollisesti. 

Nyt sitten jännätään ovatko nuo edes hedelmöityneet ja jos ovatkin niin kuoriutuuko niistä mitään ja jos kuoriutuu niin hoitaako tuoreet vanhemmat pieniä niin että lapset saa pöntöstä ulos...

Jos tuosta nyt mitään tulee, niin parin viikon päästä voisi alkaa piippausta kuulua ja joulun tienoilla alkaa ensimmäiset lentoharjoitukset.

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla iloisempiakin uutisia lintusista välillä. Pidetään peukut pystyssä että kaikki menee hyvin! :)
    Löysin sun blogin parisen viikkoa sitten ja luin sen kokonaan läpi. Jäin heti koukkuun. Varsinkin kaikki lintuaiheiset kirjoitukset ovat ihania. Olen peippolinnuista kiinnostunut ja harkinnut itselleni ottaa parvellisen niitä. Blogi on antanut hyviä ideoita ja vinkkejä tulevaa lintuharrastustani ajatellen. Kiitos niistä! :) Kaiken kaikkiaan blogisi on ihana, jatka samaan malliin! :) Seuraan aivan varmasti teidän kuulumisia myös tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä, joku muka lukeekin tätä blogia : D ?? Kiitoksia kommenteista, tässä on tosiaan ollut viime aikoina vähän vastatuulta lintuosastolla, mutta jospa tämä tästä taas kääntyisi hiljalleen. Pikkutirpat ovat todellakin mukavia lemmikkejä. Vaikkeivät mitään syliotuksia olekaan, on niiden touhuja hauska seurata, eivätkä ole läheskään niin sitovia kuin vaikka kissat tai koirat.

      Poista