15 marraskuuta 2015

Marraskuuviikko

Juu, pieniähän nämä on Pariisin terrori-iskujen tai ylipäätään minkään vakavamman vastuksen rinnalla, vaan jotenkin on tälle viikolle onnistunut kasautumaan oikein läjä henkilökohtaisia pikkuharmituksia.

Sunnuntai. Muuan työhomma ei mennyt ihan putkeen, sitä sitten setvittiin tuloksetta sunnuntaina, useampi tunti meni joko aktiiviseen osallistumiseen tai vaan koneen liepeillä vahdatessa josko jotain ratkaisua jostain suunnalta ilmaantuisi. No eipä sitten käyty lemmikkimessuilla.

Alkuviikko. Ei sinänsä mitään varsinaisia tapahtumia, mutta marraskuu tuntui vyöryvän yli kuin tukkirekka. Harmaata, koleaa ja pimeää ja aivan armoton 24/7 väsymys höystettynä jollain ihmeellisellä koko kropan jumituskolotuksella (oiskohan joku flunssapöpö yrittänyt kolkutella, tai sit vaan parin vähän huonosti nukutun yön jälkiseuraamuksia).

Keskiviikko. Harvemmin julkisilla tulee kuljettua, lähinnä satunnaisilla asiakaskäynneillä jotka suuntautuu ruuhkakeskustaan mun ajotaitojeni mukavuusalueen ulkopuolelle.  Tulipa siis tarkastajatädiltä 80€ pikavoitto kun en ollut tavannut nettiä niin huolella että olisin tiedostanut ettei HSLlän kännykkälippu kelpaakaan bussissa. Sen verran ryydytti että takaisin toimistolle menin suosiolla taksilla. Näin sitä kansaa kannustetaan joukkoliikennettä käyttämään kele.

Torstai. Vähän huolimattoman lisäkeisaritetrahankinnan jälkeen nurkkapurkissa on riehunut pilkkutauti, jonka johdosta vettä on tullut vaihdettua tavallista tiuhempaan. Ja likavesisangost päätti kahva hajota sitten keskellä keittiötä. Luutulla ei montaa desiä parketilta saanut kaavittua, ämpärillinen vettä imeytyy yllättävän tarkkaan pariin puuvillamattoon. Jotka ei sitten näin kosteilla syyskeleillä kuivu suunnilleen ikinä ja kylppäriin kärrätyt märät matot levittävät aika muikeaa aromia koko huusholliin aika monta päivää.

Jollakulla universumin tapahtumasuunnitteluosastolla on sen verran hyvä huumorintaju, ettei perjantai 13 tuottanut mitään ongelmia. Sähköpostitse tilattu luomupossunpuolikas löytyi tilalta niin kuin pitääkin nätisti pilkottuna ja pakattuna ja kaverikin haki oman osuutensa samantien. Ny on ainakin kohtuuonnellisen possun kylkeä ja kinkkua parille hengelle ihan riittämiin muutamaksi kuukaudeksi. Ja parit sorkat ja luupussit koirallisille jaettavaksi.

Lauantai. Nurkkapurkin pilkkutauti onneksi alkaa olla taltutettu, kävin kuitenkin vielä hakemassa uuden purkin lääkettä että saa sen ohjeen mukaisen kahden viikon kuurin loppuun. Ja het illalla huomasin jotta olen onnistuneesti siirtänyt taudin myös isoon altaaseen, kun jonkun aivopierun seurauksena siirsin yhden piilotelleen neontetran kulmapurkista isoon purkkiin kavereidensa seuraan juuri ennen kuin pilkut ilmaantuivat. Ja kun se vasta ostettu lääkepurkki riittää suunnilleen kahteen annokseen isossa purkissa niin piti käydä seuraavana päivänä hakemassa lisää vähän riittoisampaa troppia. (Myyjätyttö jo huolestui jotta onko ny varmasti pilkkutauti kyseessä kun muisti että just vasta hain edellisen purkin, eikö se tehonnut....)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti